Vertaling Spaans

STENTOR taal heeft in Rotterdam en verre omstreken in meer dan 25 jaar een reputatie opgebouwd die er zijn mag. Uw vertaling Spaans, Duits, Nieuw-Grieks of wat dan ook is bij STENTOR taal in uitstekende handen en wordt aanvaard als unieke opdracht. Kom naar STENTOR taal voor elke talencombinatie onder de zon.

VERTAALWERK, AL DAN NIET BEËDIGD

Uw specifieke werkterrein is bij de medewerkers van STENTOR taal niet onbekend, en dan drukken we ons zacht uit. Binnen deze pool van deskundigheid wordt bovendien gezocht naar de vertaler die de materie kan benaderen vanuit zijn of haar eigen expertise en cultuur. Maatwerk verzekerd, kortom. Ook beheerst uw toegewezen vertaler de doeltaal als moedertaal en weet als geen ander hoe hij of zij de cultuur en het werkterrein optimaal kan verwoorden. STENTOR taal kijkt uit naar uw opdracht tot vertaling Spaans van brondocumenten variërend van menukaarten, bedrijfsbrochures, catalogi, handleidingen en algemene voorwaarden, oprichtingsstatuten of contracten van welke aard dan ook. Waar nodig leveren we verder met plezier beëdigde vertalingen, voorzien van een officieel registerstempel en dito formulering van de hand van de beëdigde vertaler. Ook verzorgen we graag een apostille bij het ministerie of de rechtbank, mocht daarom worden gevraagd.

OMVANG

Uw (beëdigde) vertaling Spaans is in goede handen bij STENTOR taal. Met medewerkers die de vereiste culturele en technische eigenschappen in hun vingers hebben. En mocht u een Spaanse tekst door ons willen laten opstellen, aarzel dan niet!

TIJDIG LEVEREN

STENTOR taal produceert uw tekst of vertaling Spaans op tijd en zonder mankeren. Uw afspraak met ons is daarbij maatgevend. Dat geldt tevens de kwaliteit van het werk. Verwacht, kortom, een prestatie die aan uw terechte verwachting voldoet.

Op verzoek doet STENTOR taal graag offerte voor het verrichten van de door u gevraagde vertaling Spaans. Neem contact op met STENTOR taal via mail of telefoon en u weet waar u staat.

WAT KOST HET U?

STENTOR taal haalt niet het onderste uit de kan waar  het de financiën betreft. We gunnen iedereen zijn plek onder de zon, zolang er maar sprake is van een prijs die recht doet aan de geboden kwaliteit. Vraag vooral om offerte, al dan niet via de daartoe bestemde pagina. Hierbij zult u merken dat korting in geval van omvangrijke opdrachten zeker kan worden overwogen. Dit geldt voor vertaalopdrachten vanaf 5.000 eenheden brontaal. STENTOR taal weet als geen ander wat uw vertaalopdracht uniek maakt en gaat overeenkomstig te werk. Kom naar STENTOR taal in Rotterdam en ontdek onze karakteristieke aanpak-op-maat.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen