Copywriter

STENTOR taal Rotterdam weet taalkundig van wanten. In zijn bijna dertigjarig bestaan heeft het bureau heel wat (linguïstische) stormen weten te trotseren en is het gestaag op de ingeslagen route voortgegaan. Die route is altijd gericht geweest op het dusdanig verwoorden van uw boodschap, dat deze aan de overkant een welkomstbeeld ziet opdoemen.

Zo, de metafoor is gezet. De aan u toe te kennen copywriter van STENTOR taal Rotterdam pakt deze graag op en vaart u vervolgens over. Misschien wilt u een tekst voor een gedrukte brochure, een handleiding of andere informatie? Met een copywriter van STENTOR taal bent u aan het juiste adres. Dat geldt ook voor elke taalvariant die u vervolgens – of op een later tijdstip – wilt hebben. De vertaalexpertise die STENTOR taal al sinds 1990 heeft opgebouwd staat daar garant voor. In elke taal die u maar wilt, en met behoud van alle culture aspecten aan de overzijde. We maken namelijk overwegend gebruik van native speakers, die in de meeste gevallen wonen en werken in het doelland en bovendien goed doorkneed zijn in het Nederlands.

UW COPYWRITER

U gaat voor een tekst die klinkt als een bronzen schaal; wij ook. Zorgvuldig gedraaid maatwerk dat weerklank vindt bij de doelgroep of in de regio. Waar ook ter wereld; in welk vakgebied dan ook. De laatste ontwikkelingen worden daarbij niet uit de weg te gaan, en ook updaten is ons niet vreemd. We willen natuurlijk dat u bij ons terugkomt, en vele klanten hebben we reeds jaren in ons bestand.

TOEPASSINGSGEBIED

We beroepen ons niet op alwetendheid. Dus als zich onderweg klippen of ijsbergen voordoen, dan sturen we tijdig bij en nemen contact met u op. ‘Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald’ is daarbij ons adagium. Maak dus eens kennis met de copywriters van STENTOR taal voor grammaticaal juiste en onberispelijk gespeld tekstwerk-met-inhoud, ook op uw vakgebied. Handleidingen, wervende teksten, informatieve brochures, culturele uitingen, noem maar op.

TOEZENDEN EN LEVEREN

Uw copywriter bij STENTOR taal schrijft uw tekst binnen de met u overeengekomen periode. Deze gestelde tijd is voor ons lang genoeg voor het leveren van goed werk, en voor u kort genoeg om binnenkort stralend uit de verf te kunnen komen. Uw grote of kleine investering is bij ons in verantwoorde handen.

VERGOEDING EN TARIEF

STENTOR taal trekt u het vel niet over de oren en houdt zich stipt aan de offerte die u kort na uw aanvraag binnen heeft. Bestudeer deze vervolgens in alle rust. Onze offerte impliceert voor ons een verplichting; voor u alle vrijblijvendheid tot u ons de opdracht gunt. Bel of mail de copywriters, vertalers en correctors van STENTOR taal Rotterdam, met zijn menselijke aanpak en korte lijntjes. Of ga naar de offertepagina.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen