Tekst schrijven

STENTOR taal Rotterdam is al bijna dertig jaar een gevestigde naam. Aanvankelijk als vertaalbureau pur sang, later uitgegroeid met schrijf- en redigeerwerk in alle talen, wil STENTOR taal ook graag uw tekst schrijven en/of redigeren. Onze taalexperts stellen de tekst van bijvoorbeeld uw website op conform het imago dat u uw bedrijf graag ziet uitstralen. Misschien wilt u dat we uw tekst schrijven voor het drukken van brochures of  het samenstellen van een handleiding of ander informatief materiaal; u bent bij STENTOR taal aan het juiste adres. En mocht u vervolgens diverse taalvarianten willen zien van de door u goedgekeurde tekst, komt dan gerust terug voor een vertaling van klasse. De vertaalexpertise die STENTOR taal in huis heeft staat daar garant voor.

UW TEKSTSCHRIJVER

De aan u toe te wijzen medewerker kent de eisen voor een optimaal klinkende tekst. Hij of zij is bekend met uw expertise en zal zich ook geregeld op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Van ons krijgt u maatwerk, en waar nodig ook nog eens in andere talen. Onze vertalers beheersen de taal als hun moedertaal, en wonen in de meeste gevallen in het land van de doeltaal. Uw tekst, kortom, ziet er straks dusdanig uit dat het product of de dienst uit het land van herkomst goed aansluit op de belevingswereld in het doelland. Daar ontbreekt het in sommige gevallen nogal eens aan.

TOEPASSINGSGEBIED

Natuurlijk zijn ook wij niet alwetend. Mochten we dus tijdens het tekst schrijven op bepaalde obstakels stuiten, dan modderen we niet door, maar richten we ons allereerst en tussentijds tot u. Dit vanuit de filosofie van ‘beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald’. U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met STENTOR taal voor een keur aan teksten op uiteenlopende vakgebieden; bedrijfsomschrijvingen, jaaroverzichten, productinformatie, dienstverlenende activiteiten. Ook uw vakgebied zit er ongetwijfeld bij!

LEVERING

STENTOR taal gaat uw tekst schrijven en aanleveren binnen de termijn die met u is overeengekomen. Die is realistisch te noemen, want er wordt geen rammelend werk afgeleverd dat vervolgens zou moeten worden hersteld, met alle onaangenaamheden die daarbij doorgaans om de hoek komen kijken. Uw investering kost u uiteindelijk al genoeg.

TARIEVEN

STENTOR taal houdt zijn prijzen plezierig en weet zich gebonden aan de offerte die u ontvangt nadat u uw opdracht heeft geïntroduceerd. Onze prijsopgave kunt u in alle rust bestuderen en houdt voor u geen enkele verplichting in totdat u ons de opdracht gunt. We nodigen u dan ook vriendelijk uit om kennis te maken met de menselijke maat binnen de aanpak van STENTOR taal Rotterdam.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen