Beëdigd vertaling

In 1990 werd STENTOR taal vertaal- en tolkenbureau Rotterdam opgericht. Al met al hebben we dus een reputatie te koesteren; een goede naam op gebied van het vertalen en schrijven van documenten en allerlei teksten. Een beëdigde vertaling van STENTOR taal Rotterdam laat zien waar die naam en reputatie op is gestoeld. Kom dus naar STENTOR taal beëdigde vertalers en tolken in Rotterdam voor een kwalitatief hoogstaande beëdigde vertaling in en uit welke taal dan ook. En het spreekt voor zich dat u ook voor conventioneel, niet-beëdigd vertaalwerk te allen tijde welkom bent bij STENTOR taal.

VERTALERS EN TOLKEN

We zetten ons graag voor u in. Uw te vertalen paspoort, rijbewijs, testament, Verklaring van Onbesproken Gedrag, geboortebewijs of huwelijksakte is in goede handen bij ons en wordt in strikte vertrouwelijkheid behandeld. Veel overheden en juridische instanties zijn op enig moment in aanraking geweest met een beëdigde vertaling van STENTOR taal, al dan niet voorzien van apostille. Nog nooit hebben zich op dat gebied problemen of vragen voorgedaan. Indien gewenst of gevraagd voorzien we tevens in het aanbrengen van een apostille van de rechtbank of een ministerie, waarmee we u een compleet pakket kunnen leveren. Bovendien kunnen we beëdigde vertaling of tolkdiensten leveren bij zaken als overdrachten onroerend goed bij de notaris.

TOEPASSING

STENTOR taal vertaal- en tolkenbureau Rotterdam voorziet in uw zowel uw onbeëdigde als beëdigde vertaling. Onderscheidend hierbij is alleen het gebruiksdoel en de formele toepassing; niet de inhoudelijke kwaliteit. Die krijgt bij STENTOR taal (beëdigde) vertalers en tolken immers altijd voorrang.

TOEZENDEN; AANLEVEREN

STENTOR taal vertaalbureau Rotterdam stuurt uw beëdigde vertaling snel en goed. U hoeft daartoe niet naar kantoor te komen; scannen van uw document is voldoende. Vervolgens mailt u het ons, waarna we een van onze beëdigde vertalers aan het werk zetten. Deze vertaalt, stempelt en hecht de vertaling vervolgens aan het document, en plaatst zijn of haar beëdigingsformule. Daarna sturen we het resultaat (aangetekend) naar het door u opgegeven adres, of u haalt het af aan ons kantoor. Persoonlijke aflevering behoort ook tot de opties.

Maak gebruik van onze offertepagina, bel ons, of stuur ons een mail. Nadat het eerste contact is gelegd en we uw opdracht hebben ontvangen, schakelen we direct de vertaler in die het beste  beantwoordt aan het profiel van de beëdigde vertaling van uw formulier of ander document.

TARIEVEN EN PRIJZEN

STENTOR taal staat bekend om zijn vriendelijke prijzen en humane benadering. Zijn degelijk werk tegen faire prijzen. Deze zijn eerst met u overeengekomen en vastgelegd, en gebaseerd op de omvang van het document dat u ons aanlevert en de taal waarin moet worden vertaald.

U zult niet teleurgesteld zijn in onze manier van werken. Neem, kortom, contact op met STENTOR taal voor beëdigde vertaling en smetteloos werk.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen