SEO teksten

STENTOR taal is sinds 1990 in Rotterdam gevestigd, aanvankelijk als vertaalbureau Engels pur sang, later als tekst- en vertaalbureau in alle talen. Ook het schrijven van SEO teksten (Search Engine Optimization) behoort tot het productpalet. SEO teksten dienen aan bepaalde voorwaarden te voldoen om ze zo prominent mogelijk in zoekmachines als Google naar voren te laten komen. Het gebruik van trefwoorden, die fungeren als een soort klittenband, is kenmerkend voor SEO teksten. Onze medewerkers zijn bedreven in het schrijven van teksten die uw boodschap bondig en duidelijk overbrengen in een tekstframe dat naar voren springt.

SEO TEKSTEN

Uw SEO tekstschrijver kent de voorwaarden waaraan een tekst moet voldoen voor optimale vindbaarheid op internetzoekmachines. Ook is uw SEO tekstschrijver grondig op de hoogte van de ins en outs van uw vakgebied en zal zich daartoe ook blijven inlezen. Van ons krijgt u dus werk-op-maat, en in de taal die u wenst. Onze vertalers hebben de doeltaal als moedertaal, of zijn ten minste enkele decennia gevestigd in het land waarin die doeltaal voertaal is. Verder worden de bijbehorende cultuurverschillen en toonzettingen niet uit het oog verloren, waardoor uw tekst straks niet als vreemde-eend-in-de-bijt overkomt.

BESTRIJKINGSGEBIED

Een mens is nooit te oud om te leren. Als we, kortom, tijdens het componeren en schrijven van een tekst te maken krijgen met vaagheden of onduidelijke zaken, nemen we contact met u op, want een sprong in het diepe kan verkeerd uitpakken. Vraag STENTOR taal uw SEO teksten samen te stellen, bijvoorbeeld op gebied van transport, horeca, musea en cultuur, werving in brede zin, landbouw, noem maar op.

LEVERING

U hoeft nooit onaangenaam lang te wachten op SEO teksten van STENTOR taal, maar bedenk daarbij wél dat een tekst van kwaliteit niet zomaar en automatisch komt aanwalsen. Uw communicatie en andere uitingen vormen voor u doorgaans al een forse investering; zonde om die teniet te doen door te bezuinigen op de bron: het tekstwerk.

TARIEVEN EN PRIJZEN

STENTOR taal doet u graag prijsopgave nadat u uw opdracht in ruime zin en in samenspraak met ons hebt omschreven. Deze prijsopgave is bindend voor ons; voor u is hij natuurlijk vrijblijvend in de zin van uw definitieve keuze voor een tekstbureau. Weet wél dat u in geval van meertalige communicatie via bijvoorbeeld een website alles onder één dak vindt bij STENTOR taal, en dat een all-in pakket in vele gevallen voordelig uitpakt. Neem dus contact op, en maak kennis met de persoonlijke, all-in aanpak en de expertise van STENTOR taal Rotterdam.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen