Tekst schrijver

STENTOR taal is al sinds 1990 in Rotterdam gevestigd en levert taal- en vertaalwerk in alle rangen en standen. Zoekt u een tekstschrijver voor uw nieuwe site, voor uw nieuw te verschijnen brochure? We helpen u graag. Zelfs in alle talen. Bij STENTOR taal vindt u alle tekst- en vertaalwerk onder één dak. U weet zich daarbij van onze persoonlijke benadering verzekerd. Geen opdracht komt tot stand zonder overleg. Taal en tekst vormen immers gevoelige materie, waarbij per taal verder ook nog eens allerlei cultuurverschillen opdoemen waarvan de zender zich soms minder bewust is dan de ontvanger. STENTOR taal is goed bekend met de verwachtingen en gewoonten aan beide uiteinden van het spectrum.

TEKSTSCHRIJVERS

Onze medewerkers zijn thuis in het vakgebied waarvoor ze worden uitgenodigd hun diensten te verlenen. Uw opdracht komt in handen van de tekstschrijver die de essenties ervan haarfijn aanvoelt. U kunt zodoende maatwerk van ons verwachten. Desgewenst wordt uw brochure of websitetekst vervolgens in de door u aangegeven talen vertaald door medewerkers die de betreffende taal als moedertaal ingegoten hebben gekregen en dus bekend zijn met de bovengenoemde culturele aspecten. De ‘toon’ van uw tekst wordt in onderling overleg bepaald en is voor ons leidend bij het aangaan van de opdracht.

REIKWIJDTE

Uw tekstschrijver kent uw vakgebied, maar zal in voorkomende gevallen niet aarzelen contact met u op te nemen in geval van onzekerheden en onduidelijkheden. U kunt bij ons terecht voor het schrijven en redigeren van teksten van uiteenlopende aard; wetenschappelijk, cultureel, museaal, culinair, bedrijfsomschrijvingen, correspondentie, SEO-teksten, noem maar op .

LEVERING

STENTOR taal levert uw tekst binnen de termijn die met u is overeengekomen. Daarbij wordt zorgvuldig uitgegaan van de voor een kwaliteitstekst benodigde tijd en inzet. Want wie is er nu gebaat bij het overdoen van werk of herstellen van weeffouten?

BEREKENING

STENTOR taal hanteert plezierige tarieven voor de geboden kwaliteit. Omdat elke opdracht uniek is, vertrekken we u eerst een mondelinge prijsopgave die we vervolgens per mail bevestigen, waarna het u vrij staat om al dan niet met STENTOR taal aan de slag te gaan. Ook kunnen kortingen op het woordtarief worden besproken in geval van zeer omvangrijke opdrachten of vertaalwerk in een breed talenpakket. U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met onze persoonlijke aanpak en dito benadering en contact op te nemen met de tekstschrijvers en vertalers van STENTOR taal in Rotterdam.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen