SEO tekstschrijver

In 1990 vestigde STENTOR taal zich in Rotterdam als vertaalbureau in voornamelijk Engels en Duits. Tegenwoordig is het palet dermate uitgebreid dat we ook in uw eigen SEO tekstschrijver kunnen voorzien. We hebben hiertoe een aantal woordkunstenaars in huis die uw website in lijn met uw eigen voorkomen en presentatie laten spreken. Ook voor bijvoorbeeld (gedrukte) brochureteksten en allerlei informatief materiaal dat niet aan SEO-vereisten hoeft te voldoen bent u aan het juiste adres. Uw SEO tekstschrijver helpt u graag. Zelfs in alle talen, want hij werkt te midden van de vertaalexpertise die STENTOR taal in huis heeft, met alle persoonlijke aandacht van dien. In overleg met u bepalen we de toon en de reikwijdte van uw teksten om uw boodschap optimaal te verwoorden. Tekst en taal blijft gevoelige materie, die ook nog eens gepaard gaat met cultuurverschillen die de zender van de boodschap zich nauwelijks realiseert. Allow STENTOR taal to convey the message.

DE SEO TEKSTSCHRIJVER

‘SEO’ is de afkorting voor ‘Search Engine Optimization’. Het gaat hierbij om teksten die woorden bevatten die als het ware blijven klitten aan Google, en daarmee uw boodschap hoog in de hiërarchie plaatsen. Uw SEO tekstschrijver weet van de eisen die aan een tekst gesteld worden om deze optimaal op de zoekmachine te laten aanhaken. Verder is uw SEO tekstschrijver ingelezen en thuis in het vakgebied waarin u actief bent. Weet dus dat u maatwerk van ons krijgt, in elke door u gewenste taal. Onze vertalers zijn native speakers en goed op de hoogte van de diverse cultuurverschillen. Hierdoor komt uw tekst zodanig uit de verf dat deze inhoudelijk-technisch blijft voldoen aan de eisen van de SEO brontekst zonder aan de cultuurverschillen en de door u gewenste ‘toon’ voorbij te gaan.

TOEPASSINGSGEBIED

Mochten we tijdens het schrijven met bepaalde onduidelijkheden worden geconfronteerd, dan zullen we niet aarzelen om contact met u op te nemen. Het adagium ‘beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald’ is hierbij leidend voor ons. Kom naar STENTOR taal voor een breed scala aan teksten; productpresentaties, culturele of museale uitingen, horeca, commercieel wervende teksten, correspondentie, al dan niet als SEO tekst verpakt.

AANLEVEREN

Een tekst of vertaling van STENTOR taal komt binnen de gestelde termijn. Halsbrekende tempi hoeft u van ons niet te verwachten, want die doen afbreuk aan de kwaliteit van uw boodschap, die al genoeg kost in de vorm van drukwerk en allerlei andere benodigde investeringen en diensten.

PRIJZEN

De prijzen die STENTOR taal hanteert zijn plezierig als je ze tegen het gebodene afzet. Eerst ontvangt u van ons een prijsopgave voor uw hele, unieke, tekst- (en vertaal)pakket, die u in alle rust kunt overwegen, zonder enige verplichting. Waarna u besluit om al dan niet met uw toegewezen SEO tekstschrijver te gaan werken. Ondervind de persoonlijke benadering van de (SEO) tekstschrijvers en vertalers van STENTOR taal in Rotterdam, en neem contact op.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen