Vertaling Nederlands

STENTOR taal vertaalbureau Rotterdam is al bijna dertig jaar uw beste adres voor taal- en vertaalwerk in het Nederlands. Uw vertaling Nederlands verdient de laatste jaren te midden van alle mondialiseringsgeweld meer en meer aandacht. Door invloeden vanuit de digitale wereld en het internet wordt er namelijk stevig ingebeukt op de eigenheid van het Nederlands en loopt onze mooie taal aan allerlei kanten schrammen en beurse plekken op. Bij vertaalwerk ‘hoor’ je in zo’n geval vervolgens de brontaal en -cultuur door de vertaling galmen, terwijl woordkeus en woordvolgorde aan alle kanten rammelen. Uw vertaling Nederlands verdient beter. En als u zich dan ook nog eens verzekerd weet van de speciale benadering van STENTOR taal zit het wel snor.

EIGENHEID EN CULTUUR

Onze medewerkers kennen de eigen taal en cultuur als geen ander. Uw opdracht wordt toegekend aan de medewerker die de juiste snaar weet te raken en u maatwerk gaat leveren. Het gebruik van de juiste toon voor de te vertalen tekst is daarbij cruciaal. U weet als geen ander welke klankkleur u in uw teksten wilt zien, en die krijgt u ook.

REIKWIJDTE

Uw (beëdigde) vertaling Nederlands voelt zich thuis bij STENTOR taal. Kom bij ons met uw vertaalopdrachten van allerlei aard; technisch, museaal, literair, infrastructureel, noem maar op. We zitten in de startblokken.

AANLEVERING

STENTOR taal levert uw uiteindelijk vertaling vanuit het Frans, Engels, Mandarijn, (klassiek) Arabisch, Sranantongo of Portugees in onberispelijke  (digitale) vorm. Deze poging tot opsomming is bedoeld om aan te tonen dat ons talenpakket niets ontbeert en dat we alles aandurven. Ook leveren we natuurlijk binnen de met u overeen te komen termijn af.

STENTOR taal, in 1990 opgericht in Rotterdam, wacht u op aan de telefoon of via de mail. U komt snel meer te weten.

TARIEVEN EN BEREKENING

De prijzen die STENTOR taal voor een vertaling Nederlands hanteert zijn fair. Natuurlijk doen we u eerst een voorstel op basis waarvan u kunt besluiten gebruik van ons te gaan maken. Grote woordaantallen kunnen daarbij in aanmerking komen voor korting op het standaardtarief. Zolang u maar weet dat uw vertaalklus voor ons uniek is en niet mee gaat in de grote hoop. De inmiddels bekende, ambachtelijke benadering van STENTOR taal op gebied van vertaalwerk in het Nederlands staat daarvoor garant. Maak het zelf mee en kom naar STENTOR taal in Rotterdam voor een voorstel voor kwaliteitsvertalingen in het Nederlands, met al zijn unieke en kleurrijke aspecten.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen