Tekstschrijver website

STENTOR taal Rotterdam startte in 1990 met vertaalwerk in en uit het Engels. Inmiddels is dat een gewaardeerde en prominente afdeling binnen tal van andere activiteiten, waaronder schrijven, redigeren en vertalen van teksten van allerlei pluimage en in alle talen onder de zon. En waar het internet betreft hebben we de tekstschrijver website in huis die aan al uw verwachtingen beantwoordt. Graag nemen we dan ook de zorg voor het schrijven van uw website op ons, waarbij we volledig recht zullen doen aan uw wensen, verwachtingen en verlangens op dat gebied.

BEVLOGEN WEBSCHRIVERS EN REDACTEURS

De door ons geselecteerde tekstschrijver website kent u vak en houdt zich ervan op de hoogte. Waar hij of zij tekort zou komen (we kunnen namelijk niet alles weten), wordt met u contact opgenomen om te voorkomen dat de plank wordt misgeslagen. Uw investering (klein of groot) heeft u immers genoeg gekost en u wilt hem liefst in volle omvang retour zien. STENTOR taal werkt daar met alle plezier aan mee.

VAKKENNIS

Uw tekstschrijver website weet van de uitdagingen die hem of haar gesteld worden wanneer het gaat om het schrijven van pakkende teksten voor websites die in zoekmachines hoog moeten meedraaien. De Search Engine Optimization (SEO) aanpak hoort daarbij. Met ons als partner krijgt uw boodschap de aandacht die hij verdient en het best aan uw verwachtingen beantwoordt. En als die teksten ook nog eens vertaald moeten of mogen worden, zijn we daar natuurlijk alleen maar blij mee. We hebben hiertoe alle expertise in huis. Ook op een later tijdstip, mocht u besluiten nog even te wachten met internationaal te gaan opereren.

LEVERING

STENTOR taal heeft natuurlijk wel wat tijd nodig om uw tekstschrijver website een zorgvuldig geformuleerde internetboodschap (in allerlei talen) neer te laten zetten. We komen daartoe dan ook samen met u een periode overeen. Een periode die voor ons lang genoeg is om verantwoord te kunnen presteren, en kort genoeg voor u om gelaarsd en gespoord de markt te kunnen betreden. U kunt daarbij uitgaan van de vertrouwde en menselijke aanpak van STENTOR taal, in de wetenschap dat uw investering door alle partijen zal worden gekoesterd.

PRIJZEN EN KOSTEN

Webteksten schrijven, vertalen of qua scherpte aanpassen is voor u een investering die naar believen klein of groot is. Hoe dan ook, bij ons is deze investering altijd welkom. Uw opdracht is voor ons prominent en krijgt de waardering en aandacht die hij verdient en die zo karakteristiek is voor STENTOR taal Rotterdam en alles waar het bureau voor staat. Onze offerte is verplichtend voor ons en vrijblijvend voor u. U bestudeert deze in alle rust, tot u een besluit kunt nemen. Steek uw licht dus eens op bij STENTOR taal in Rotterdam en maak kennis met onze vriendelijke benadering en de korte lijntjes die daarbij horen.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen