Tekstbureau Rotterdam

STENTOR taal tekstbureau Rotterdam schrijft sinds 1990 teksten die er mogen zijn, en zorgt voor vertalingen die recht doen aan deze teksten. Daarbij worden toon en doelgroep van de tekst gerespecteerd en wordt rekening gehouden met de altijd aanwezige culturele verschillen, subtiel als die kunnen zijn. Samen met u bespreken we de eigenschappen waaraan uw (wervende) tekst moet voldoen om goede weerklank te vinden bij de sector of groep waarvoor de tekst is bestemd.

WEBSITES

De vraag naar pakkende teksten voor websites groeit met de dag. De alom aanwezige concurrentie maakt een aanpak noodzakelijk waaruit karakter spreekt. Onze medewerkers voelen aan wat het onderscheid maakt en waar de diverse accenten moeten worden gelegd. Verder is het opzetten van een kwalitatief goede website een investering die nogal wat overweging vergt. Stiefmoederlijke behandeling van tekst en vertalingen om allerlei pakkende beelden en bewegende objecten in een site aan te brengen haalt het eindproduct naar beneden en doet een deel van uw kostbare investering teniet.

BROCHURES

Tekst die op een brochure of folder moet komen luistert nauw. De impact van tekst die op papier of wat voor ondergrond dan ook is afgedrukt, met zijn definitief karakter, is – in tegenstelling tot een redigeerbare elektronische tekst – groot. Au! Die ene spelfout-na-voltooiing brandt op het netvlies. Zorgvuldig werken voorkomt dit pijnmoment. Bel of mail STENTOR taal tekstbureau in Rotterdam.

VAKGEBIEDEN

STENTOR taal tekstbureau Rotterdam maakt graag een afspraak met u om zich een beeld te kunnen vormen van de cultuur en het product van uw bedrijf. Samen met u bepalen we de omvang van de aan te leveren teksten en de diverse taalcombinaties. Hoeveel content pagina’s heeft u? Welke talen wilt u onderbrengen? Alleen Nederlands bij aanvang, later aan te vullen met Frans, Duits en Engels of wellicht meer? Benader ons met uw specifieke vakgebied: weg- en watertransport, juridische dienstverlening, antiek en curiosa, watersport, culinaire benodigdheden of gereedschappen. Noem maar op; we kunnen het aan.

LEVERING

STENTOR taal tekstbureau Rotterdam levert conform de afspraak die met u wordt gemaakt. Verwacht geen halsbrekend tempo; dat doet alleen maar afbreuk aan de kwaliteit en haalt het eindproduct omlaag. Rome is niet op één dag gebouwd, maar het resultaat mag toch wel als duurzaam worden bestempeld…….

Een telefoontje of mailtje volstaat om een en ander in gang te zetten. Onze aanpak is van oudsher persoonlijk en de lijntjes houden we kort. U krijgt van ons een passend en vrijblijvend voorstel waarmee u verder kunt.

BEREKENING

Omdat iedere opdracht zijn eigen dynamiek heeft, is overleg van groot belang. Onze aanpak doet recht aan uw eisen en verwachtingen. Wilt u deze aanpak zelf ervaren, neem dan vooral contact op met STENTOR taal tekstbureau in doortastend Rotterdam, en word wijzer.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen