Vertaling Engels

STENTOR taal vertaalbureau Rotterdam heeft in ruim vijfentwintig jaar een niveau van expertise bereikt dat er zijn mag. Dat geldt voor een vertaling Engels, Duits, Frans of welke andere taal dan ook. De klant weet zich daarbij verzekerd van een persoonlijke benadering. STENTOR taal heeft oog en oor voor wat de klant zich ten doel stelt, en handelt ernaar. In 1990 gestart als vertaalbureau voor opdrachten in en uit het Engels, biedt STENTOR taal inmiddels alle mogelijke taalcombinaties aan.

VERTALERS EN TOLKEN

Onze medewerkers zijn thuis in het vakgebied dat een opdracht tot bijvoorbeeld vertaling Engels bestrijkt. Als u ons uw (ver)taalopdracht gunt, schakelen we de medewerker in die het best aan de aard ervan beantwoordt. U kunt daarmee verzekerd zijn van maatwerk. Uw vertaler heeft de doeltaal in verreweg de meeste gevallen als moedertaal, en toont verder uiteraard een uitstekende beheersing van het Nederlands. Ook de ‘toon’ van de uiteindelijke vertaling is belangrijk! Het vertalen van algemene bedrijfsvoorwaarden gaat immers met andere eisen gepaard dan het vertalen van een wervende brochuretekst. Daarvan is STENTOR taal natuurlijk goed doordrongen. Behalve (beëdigd) vertaalwerk leveren we ook met regelmaat tolken in allerlei taalcombinaties voor zaken als overdrachten van onroerend goed, het oprichten van een BV en het opstellen van statuten.

REIKWIJDTE

Uw vertaling Engels, al dan niet beëdigd, is bij STENTOR taal in goede handen. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de Angelsaksische cultuur aan beide kanten van de oceaan. U kunt bij ons terecht voor vertaalwerk op elk vakgebied, wetenschappelijk, cultureel of juridisch, voor onderzoeksrapporten, catalogi voor musea of tentoonstellingen, menukaarten, bedrijfscorrespondentie, SEO-teksten voor uw website en wat al niet meer.

LEVERING

STENTOR taal levert uw vertaling in/uit het Engels en andere talen snel en goed, maar zal zich niet voorbij hollen en daarmee mogelijk afbreuk doen aan kwaliteit. Als we een uiterste aanlevertermijn met u overeenkomen, is deze weloverwogen. Niemand is uiteindelijk gebaat bij overdoen of herstellen van zaken.

Neem contact op met STENTOR taal voor bijvoorbeeld een kwalitatief goede vertaling Engels. Dat kan per mail of telefoon, waarna u snel meer te weten komt.

BEREKENING

STENTOR taal levert goede kwaliteit tegen menselijke tarieven. Op verzoek doen we met plezier eerst offerte, waarna het u vrij staat al dan niet met ons in zee te gaan. Bij omvangrijke opdrachten (5.000 woorden of meer) is de mogelijkheid van korting op het woordtarief zeer zeker aanwezig. Iedere opdracht is uniek en krijgt een individuele benadering. We nodigen u graag uit deze te ervaren. Neem dus contact op met STENTOR taal in Rotterdam voor een persoonlijk aanbod.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen