Tekstbureau Dordrecht

STENTOR taal tekstbureau Dordrecht is opgericht in 1990, aanvankelijk als vertaalbureau. Ook het schrijven van teksten van allerlei aard behoort inmiddels tot het productpalet. Het is van groot belang dat uw uitingen harmoniëren met het specifieke karakter van uw bedrijfsactiviteit, qua toon en inhoudelijk. In samenspraak met u bepalen we de karakteristiek van uw boodschap voor een goede resonans bij de groep waarvoor deze bestemd is.

INTERNET

Het samenstellen van bijvoorbeeld een treffende websitetekst is een zaak die bij voorkeur niet in eigen beheer moet worden gedaan. Er is bij veel opdrachtgevers onvoldoende afstand tot het kernproduct, waardoor er te snel van wordt uitgegaan dat de doelgroep al even vertrouwd is met de inhoud. Onze mensen weten die afstand te nemen en denken vanuit de lezer. Een website van goede kwaliteit opzetten betekent op zich vaak een behoorlijke investering, waarna de feitelijke verwoording er nogal eens bekaaid vanaf komt. Dat geldt zeker als de boodschap ook nog eens in diverse talen moet worden verwoord. Zonde van het geld en de tijd en moeite die er tot dusver in gestopt zijn.

WERVING

Het schrijven van een folder- of brochuretekst is niet iedereen gegeven. Daar komt nog bij dat gedrukt materiaal na voltooiing niet meer kan worden gewijzigd of gecorrigeerd. Grote kans dat uw potentiële klanten over foutjes heenlezen, maar in uw ogen worden ze steeds irritanter. Reden genoeg dus om zorgvuldig te werk te gaan. Reden voor het opnemen van contact met STENTOR taal tekstbureau Dordrecht.

SPECIFIEKE KENNIS

STENTOR taal tekstbureau Dordrecht wil zich graag een beeld vormen van de specifieke aard, cultuur en filosofie van uw organisatie. Met u bespreken we de omvang van de teksten, de taalcombinaties die u nodig heeft en het aantal content pagina’s. Misschien wilt u in aanvang alleen een Nederlandse variant, later aan te vullen met bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels of Spaans? U bent welkom met elk vakgebied: de agri-sector, goederentransport over weg of water, juridische diensten, museale communicatie, watersportartikelen, horecadiensten, noem maar op.

LEVERING

STENTOR taal tekstbureau Dordrecht stelt met u het tijdvenster samen waarin wordt aangeleverd. Dat is doorgaans geen 24 uur, want de kwaliteit staat bij ons voorop. Rome wasn’t built in a day, maar spreekt nog steeds tot ieders verbeelding.

Bel of mail ons voor een eerste afspraak. Bij STENTOR taal tekstbureau Dordrecht zijn de lijntjes kort en de traditie lang. Onze persoonlijke aanpak karakteriseert ons; met ons voorstel-op-maat komt u verder.

TARIEVEN

Een opdracht tot het componeren en schrijven van (wervende) teksten heeft zijn eigen dynamiek en karakteristiek. Uw verwachtingen staan daarbij uiteraard voorop. Ervaar onze benadering zelf, en maak een afspraak met STENTOR taal tekstbureau Dordrecht.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen