Redigeren teksten

STENTOR taal Rotterdam weet al ruim vijfentwintig jaar van wanten. In 1990 gestart met louter vertaalwerk, hebben de diverse medewerkers het productpalet dusdanig weten uit te breiden dat de dienstverlening inmiddels ook zaken omvat als schrijven en redigeren teksten en tolkdiensten in en uit alle talen. Ook u zijn we natuurlijk graag van dienst, en met alle soorten van genoegen! Wilt u uw zelfgeschreven teksten voor uw website door ons laten redigeren? Geen probleem. Wilt u ons uw teksten laten concipiëren en vervolgens laten vertalen in welke taal dan ook? Onze taalexperts storten zich er graag op.

GESELECTEERDE REDACTEURS EN SCHRIJVERS

Wij benaderen de medewerker die het best beantwoordt aan de taak die ons voor ogen staat. Met een staat van dienst op gebied van schrijven en redigeren teksten, en met gevoel voor de cultuur en de omgeving van diegene die de uiteindelijke tekstvariant ontvangt. Onze medewerkers houden zich natuurlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun en uw vakgebied, maar STENTOR taal zal in voorkomende gevallen niet aarzelen om contact met u op te nemen in geval van twijfel als het zeer specifieke zaken betreft. Niemand, immers, wil de plank misslaan; niemand is gebaat bij overdoen van werk. Maatwerk, dat mag u van ons verwachten.

VAKGEBIED

Uiteraard weet u alles over uw branche. En wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg op gebied van schrijven en redigeren teksten of taal in het algemeen. Samen vormen we daarmee een sterk team; samen laten we uw boodschap tot in de verste uithoeken doorklinken. Uw suggesties en correcties nemen we daarbij altijd mee, en u zult ze in onze definitieve producten altijd geïncorporeerd zien. Kom naar STENTOR taal met – of voor – de teksten voor uw website of brochures. We verwelkomen ook uw sector in onze opdrachtenportefeuille.

AANLEVEREN

STENTOR taal redigeert of schrijft uw materiaal binnen de met u vastgestelde periode. Die periode zal recht doen aan de omvang van het te leveren werk, want niemand is gebaat bij herstellen of opnieuw doen van zaken. We houden van prettige relaties in een ontspannen werkomgeving; u wilt uw investering degelijk en zo aangenaam mogelijk terug zien komen.

PRIJZEN

U hoeft niet te schrikken van de tarieven die STENTOR taal hanteert. We weten ons gehouden aan de offerte die u van ons ontvangt, en die u in alle rust en zonder enige bijkomende verplichting kunt overwegen. U bent hierbij dan ook van harte uitgenodigd uw licht bij ons te komen opsteken en kennis te maken met wat STENTOR taal in Rotterdam met zijn menselijke benadering en korte lijntjes u allemaal te bieden heeft.

Offerte
Aanvragen

Contact
Opnemen